Ester Tours
"Siguranta si confort "

Transport persoane BUCURESTI - ANGLIA cu autocar
Trimite mesaj


Pret: 1 RONDescriere produs

Transport persoane Bucuresti Anglia cu autocar

Transport persoane Bucuresti - Anglia cu autocare si microbuze moderne in zilele de Luni,Miercuri,Joi Vineri si Sambata in orasele : Calais, Dover,Maidstone, Londra, Luton,Milton Keynes, Northampton, Coventry, Birmingham, Machester, Liverpool.

Curse autocar spre Anglia, cu plecare din Bucuresti la ora 20.00 de la gara de Nord direct la ADRESA dorita din Anglia in zilele de Marti si Vineri : 1.Londra, Woking, Slough, Bracknell, Reading, Swindon, Bristol, Newport, Cardiff, Swansea, Birdgwater, Taunton, Exeter, Exmouth, Plymouth, Truro, Yoveil, Dorchester, Poole, Bournemouth, Portsmouth, Chichester, Southampton, Salisbury, Basingstoke, Krawley 2. Calais, Dover, Ashford, Canterbury, Londra, Alysbury, Oxford, Banbury, Gloucester, Cheltenham, Worcester, Coventry, Birmingham, Telford, Stafford, Stoke On Trent, Nortwich, Warrington, Chester, Liverpool, Manchester, Bolton, Blackburn, Preston, Blackpool, Lancaster, Carlisle, Glasgow .3. Londra, Watford, St Albans, Hemel Hempstead, Luton, Milton Keynes, Bedford, Northampton, Rugby, Leicester, Nottingham, Derby, Mansfield, Chesterfield, Workshop, Sheffield, Roterham, Doncaster, Barnsley, Leeds, Bradford, York, Richmond, Darlington, Middlesbrough, Sunderland, Newcastle, Edinburghg.4. Southend on sea, Basildon, Chelmsford, Harlow, Colchester, Ipswich, Cambridge, Thetford, Norwich, Peterborough,Corby, Boston, Newark-on-Trent, Lincoln, Grimsby, Scunthorpe, Hull, Scarborough, Whitby.
.

Transport autocar Bucuresti - Anglia, cu autocar

Transport Bucuresti Anglia, cu autocarul.Firma de transport persoane Ester Tours, pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Anglia curse regulate cu plecare din Bucuresti . Cursa de transport persoane Bucuresti – Anglia, se realizeaza cu autocare moderne Mercedes ,Setra de 3 si 4 stele in conditii de maxima siguranta si confort.

Cursa autocar Bucuresti Anglia
Cursa de autocar pentru transport persoane Bucuresti Anglia are ca obiect principal de activitate transportul international de persoane si colete. Oferim servicii de calitate la cele mai mici preturi pentru toate cursele internationale Bucuresti - Anglia. Fie ca doresti sa vizitezi Anglia sau te afli intr-o deplasare de afaceri , agentia de transport international Ester Tours, iti ofera sansa de a calatori cu autocarul in conditii de maxima siguranta spre Anglia la preturi promotionale .

Pret Bilet autocar Bucuresti - Anglia
Pretul uni bilet de autocar Bucuresti Anglia porneste de la 100 euro de persoana . Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Bucuresti Anglia beneficiaza de reduceri importante,Copii pana in 2 ani gratuit iar intre 2- 9 ani au 50 % reducere din pretul biletului pentu o calatorie, . In pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita de 40 kg care se vor depozita in interiorul remorcii pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul autocarului.

Conditii Transport Bucuresti Anglia
Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Bucuresti si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale.

- Biletul de transport persoane achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane.
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul.Valabilitatea biletelor de transport persoane dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet.
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele.
- Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita de 40 kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Rezerva bilet autocar pe ruta Bucuresti – Anglia atat telefonic cat si prin sau prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Bucuresti sau in Anglia
Bilete Transport persoane Bucuresti Anglia rapid si simplu!

Informatii si REZERVARI la:

Mobil : 0773.908.912
Fix : 0332.086.277
E-mail : office@estertours.ro
Id messenger: ester_tours
Site: http://www.estertours.ro


Produse Similare